Belangrijke datums

• Jubileum-concert voor onze artistiek leider en dirigent Bert ’t Hart, die inmiddels 25 jaar een bezielende muzikale kracht is in de Amsterdamse regio. Onze twee koren zingen Mirjams Siegesgesang, van Franz Schubert. Locatie: Engelse Kerk, Amsterdam.
  • Generale Repetitie vanaf stipt 15:15 uur op zaterdag 30 september in de Pelgrimskerk (Buitenveldert, Van Boshuizenstraat 560) met vanaf 15:00 uur inclusief  sopraansoliste Marijke van der Harst. De repetitie duurt tot 16:30 uur.
  • Voorafgaand aan de uitvoering ’s avonds inzingen in de Engelse Kerk van 18:45, daarna met de gast-sopraan uur tot 19:45 uur. Het concert begint om 20:15 uur.
  • Het programma omvat ook diverse andere werken, echter niet uitgevoerd door Plantagekoor en Amadeuskoor. Eén van de uitgevoerde werken is ‘Verklärte Nacht” [1899] opus 4 van Arnold Schönberg. Het volledige programma zien? Klik hier (en scrol naar helemaal onderaan).
  • Kerstconcert 2017: zondag 17 december 2017. Locatie: Engelse Kerk, Amsterdam. Met een vroege boeking bent u verzekerd van een plaats.

Concert_Instrumentalisten